Tenniscommentator en oud-tennisprof Marcella Mesker ontvangt eerste exemplaar van de Tennisscheurkalender

Onlangs vond op de METS-banen in Scheveningen de officiële overhandiging plaats van het eerste exemplaar van de Tennisscheurkalender 2022. Naast Marcella Mesker waren ook een aantal nationale tenniskampioenen uit de jaren 60 en 70 aanwezig. Tenniszussen en makers van de kalender Birgit en Marjo Gruisen waren er blij mee. Ze hopen dat deze aftrap een goed teken is en dat een deel van de opbrengst van de kalender een steuntje in de rug biedt voor hun favoriete sport.

Opbrengst naar zwaar getroffen tennisclubs
Met hun tennishart en kennis van de sport wilden de tenniszussen iets betekenen voor de tennissport. Ook tennisclubs en tennisparken zijn financieel hard getroffen door COVID19. Birgit en Marjo besloten daarom een deel van de opbrengst van de Tennisscheurkalender aan de tennisclubs te gunnen: “We hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan de nieuwe opmars van de tennissport”.

Tennisboekje vol verhalen, leuke weetjes, verjaardagen en meer
De Tennisscheurkalender 2022 is méér dan een scheurkalender over tennis.  De Tennisscheurkalender is eigenlijk een kloek boek(je), boordevol verhalen, leuke weetjes, broodnodige informatie, spraakmakende gebeurtenissen, belangrijke toernooien, tennistegelwijsheden én bizarre anekdotes over de wereld van het tennis. Volgens Marcella Mesker “tilt de Tennisscheurkalender 2022 de sluier op over vergeten iconen, onderbelichte thema’s en verborgen gebeurtenissen in de wereld van de tennissport.” Een must-have voor iedere tennisliefhebber. Én je steunt er ook nog eens een goed doel mee!